Olje ločilo tekoči trdni naprav za ločevanje vode

Olje voda ločilo uvod v lupine proces ločevanja olje-voda je opremljen z Srastanje kartuš in ločitev kartuš, ko srednje teče skozi svoje notranje, potem bo štiri postopki filtracije, Srastanje, naselje, ločitev, da se zavedaš, odstranitev...

Podrobnosti izdelka

Olje voda ločilo uvod

V olje-voda lupine proces ločevanja je opremljen z Srastanje kartuš in ločitev kartuš, ko srednje teče skozi svoje notranje, potem bo štiri postopki filtracije, Srastanje, poravnave, ločitev, da se zavedaš, je odstranjevanje vlage, srednje alkalijskih in organske kisline soli topna v vodi in itd.

oil water separator.jpg 

Funkcije

Media najprej od znotraj zunaj tokov skozi Srastanje kartuš, ta kartuš ima dvojno posebnost filtracije in Srastanje, natančnost, filtriranje plast najgloblje Srastanje kartuš lahko učinkovito blok je delci nečistoč, predvsem prestrezanje nečistočo, ki je emulsification stabilnost države, kot so železov oksid in železova sulfida itd tudi bolje za poznejše demulsification in Srastanje funkcijo, po končanem filtriranju srednje tokov v Srastanje demulsification plast, svoje "posebni material lahko storite demulsification, potem je lep in brez vode bo predstavljalo velik padec, velike kapljice hoteti odtok z svojo" težo, manjše velikosti padec pritekale z mediji v ločitev kartuš, ločitev vložkov, ki jih patent tehnologijo materialov z hidrofobne uspešnost. Ko srednjeročno od znotraj in zunaj tokov ločitev kartuš, samo pustiti mimo medijev, majhne kapljice so popolnoma učinkovito prestregli kartuš zunaj potem povezati se v velike kapljice tako ločijo off vodo.

Specifikacije

Shell materiala: 20 #, 345Q, inox
Mikron ocena obsega: manjši od 0,3 mikrona, 0,3 mikronov, 0,5 mikrona, 1 mikron, 5 mikronov, 10 mikron
Velikosti vložkov: OD3.5''.4.5''.6''; Lenght16, 18, 20, 32, 36, 40, 72''
Padec začetnega tlaka: ≤50bar
Padec tlaka menjati:<>
Delovne temperature: 0 ~ 120℃

Ločitev kartuš

Ločitev kartuš je iz visoko gostoto gradient steklenih vlaken, za zmanjšanje prelom in uhajanja, oblikovanje v strukturi celota posamezen cevi, vložki površino obdelamo z hidrofobne in oleophobic in zahtevam različne stopnje mikronov.

Struktura

Tekoče-tekoče Srastanje ločilo je opremljen dve skupini kartuš različne funkcije v notranji; ločilo ohišje je kovinsko ohišje in opremljen z ročico merilnik, manometer, vent ventil, možganov ventil, vzorec spletne sklepov in druge dodatke.

Potek postopka

1. da bi podaljša življenjsko dobo kartuše Srastanje in izboljšanje odprtih učinkovitosti, priporočamo dodajanje predfilter pred Srastanje filter ločilo. Glavni namen pre filter se uporablja za odstranitev srednje veliko nečistoč in trdnih delcev železovega oksida, železova sulfida in drugih škodljivih nečistoč.
2. Vsaka naprava z obhodom, priročno v nadomestnih kartuš, nato zagotovi sistem dela neprekinjeno.
3. obstajajo 3 možganov na dnu vsako opremo, ki je ugodno za odstranjevanje umazanije in nečistočo, ločeni regres.

Uporaba

INOCO SGF tekoče-tekoče ločilo se običajno uporablja v bencin, jet gorivo in dizelsko olje - vodna separacija; jedek bencina, jet gorivo in dizelsko olje alkalije kavstična ločitev; Vodna separacija lahkih ogljikovodikov in petrokemičnih proizvodov; ločitev vodikovega peroksida v delovni mati alkoholnih pijač; kisline ločitev petrokemičnih proizvodov in ogljikovodikov; ločevanje olja; Brezvodni amin olje ločitev.


图片1.png 

POGOSTA VPRAŠANJA

1. Če bi morali ostati v vašem mestu za nekaj dni, je možno rezervirati hotel za mene?

: To je vedno mi je v veselje, hotel rezervacije storitev je na voljo.

2. Katera raven kakovosti so vaši izdelki?

A: imamo CE, ISO, SGS, TUV, Roš, ASME certifikat doslej.

3. kot ladijski promet obdobje bo trajalo dolgo časa, kako lahko poskrbite stroj ne bo zdrobljen?

A: naše stroj je film zaviti, se prepričajte, naše stranke stroj lahko dostavijo gladko, bomo uporabili jeklene žice popraviti stroj s posodo.

4. ko smo dajanje nalog, se dogovorite namestitev v računalniku trenutno?

A:All stroji bo treba preskusiti tudi pred dostavo, torej skoraj od njih lahko uporabijo neposredno, tudi naš stroj so enostavno namestili, če ste stranka potrebuje našo pomoč, smo z veseljem poskrbi za namestitev, vendar bodo stroški zaračunajo pri vas.


图片6.png 


Povpraševanje