Dom > o nas

YNT Petrochemical opreme D.d. kot popolni lasti določi Wuxi Aochi Filter oprema Co, Ltd v aprilu 2007 v Wuxi, Kitajska, je eden vodilnih ponudnikov domače mikro filter, in je še posebej dobro zasnova filtra v zahtevnih razmerah. Core izdelki vključujejo ločilo filtri, mikro filtrov, vrečko filtre, tlačne posode filtri, avtomatsko čiščenje filtrov, Visokotlačni filtri, statični mešalnik in Poglej si ogledalo in tako naprej. Takšne vrste izdelkov je bila priznana in pohvalil številne stranke kot kitajske nacionalne Offshore Oil Corporation, Roc olje, Fluor Corporation, Technip, zahod-vzhod plina projekt oddelek Kitajska National Petroleum Corporation, Shell, Nanjing jekla Skupine, BASF in Sony.


YNT je zavezani k zagotavljanju strankam v globalna industrija z najbolj ekonomično in najbolj strokovno filtracijo rešitve z izborom svetovnih vodilnih filtracijo proizvodnje opreme in proizvodnih procesov, vključevanje let & d R izkušnje v procesu vložek, in z uporabo različnih tehnologij, filtracija in ločitev celovito. Filtrirni vložek iz nerjavečega jekla prepognjena vložek, klinasta vložek, membranski vložek in drugi filter medijev, skupaj z okroglimi izdelana filter lupine so bili široko uporabljeni v petrokemična industrija, rafiniranje olja, nove energije, jekla in železa, kemijske, farmacevtske, hrane, in vode in druge industrije.

YNT ponudil storitev za industrijske Skupnosti za več let, strogo izvajanje sistema kakovosti ISO9001 mednarodni. S številnimi projektni oddelki v državi, YNT vam lahko najbolj popoln sistem poprodajnih storitev, in smo lahko prišli na stran, da vam služi v 24 urah na Kitajskem.

V prihodnosti, YNT drži jedro vrednosti "varnost, strokovnost, inovativnost in sodelovanje" bo še naprej strankam ponudili boljše kakovosti proizvodov in bolj učinkovite storitve, in si prizadevajo narediti nove prispevke precejalo technology inovacije.