Dom > O nas

YNT Petrochemical Machinery Equipment Co, Ltd kot hčerinsko podjetje v 100-odstotni lasti, ki ga je aprila 2007 ustanovila Wuxi Aochi Filter Equipment Co., Ltd., v Wuxi na Kitajskem, je eden vodilnih domačih dobaviteljev mikro filtrov in je še posebej dober v oblikovanje filtra v zahtevnih pogojih. Glavni proizvodi vključujejo ločilne filtre, mikro filtre, filtre za vrečke, filtre za tlačne posode, filtre za avtomatsko čiščenje, visokotlačne filtre, statične mešalnike in ogledalo in tako naprej. Tovrstno serijo izdelkov so prepoznali in pohvalili številni kupci, kot so China National Offshore Oil Corporation, Roc Oil, Fluor Corporation, Technip, Oddelek za projekt za plin West-East of China National Petroleum Corporation, Shell, Nanjing Steel Group, BASF in Sony .


YNT se zavezuje, da bo strankam v svetovni industriji zagotovil najbolj ekonomične in najbolj profesionalne rešitve filtracije z izbiro vodilne svetovne opreme za proizvodnjo filtracije in proizvodnih procesov, vključevanjem let izkušenj na področju raziskav in razvoja v proces kartuše in uporabo različnih filtracij. celovite in ločevalne tehnologije. Sintrani vložek, zložen vložek iz nerjavečega jekla, klinasti vložek, membranski vložek in drugi filtrirni mediji skupaj z raznoliko oblikovanimi filtrirnimi lupinami se pogosto uporabljajo v petrokemiji, rafiniranju olj, novi energiji, jeklu in železu, kemikalijah, farmaciji, hrani in čiščenje vode in druge industrije.

YNT industrijski skupnosti ponuja storitve že vrsto let in strogo izvaja mednarodni sistem kakovosti ISO9001. YNT vam lahko s številnimi projektnimi oddelki v državi zagotovi najbolj dovršen sistem poprodajnih storitev, na mesto pa lahko prispemo, da vam bomo v 24 urah postregli na Kitajskem.
Petrochemical Machinery Equipment V prihodnosti se bodo YNT, ki se držijo temeljnih vrednot "varnost, strokovnost, inovativnost in sodelovanje", še naprej zagotavljali kakovostnejšim izdelkom in učinkovitejšim storitvam ter si prizadevali za nov prispevek k inovacijam filtrirajoče tehnologije.